Holthausen Quendi klaar voor nieuwe stap (te koop)

Te Koop: mijn lieve leergierige driejarige jongen: Holthausen Quendi, Ster. 136,9m.
  
Holthausen Quendi is gelijk Ster geworden tijdens de stamboekopname. De jury was lovend over zijn type, exterieur en beweging. Hij is een sterke pony met veel bot.
  
Quendi beweegt met zeer veel souplesse en heeft een opvallend mooi gebruik van voor- en achterbenen. Hij kon als enter al 1.10m springen met een mooie techniek en enorm veel vermogen.
Beweging en springtalent zit in zijn moederlijn en ook in zijn vaderlijn.
  
Quendi’s moeder is Holthausen Ekkaia, Kroon Preferent. Zij is de halfzus van dekhengst Holthausen Frodo. Ze heeft de IBOP met hoge cijfers gehaald en haar moeder Holthausen Nienna is Kroon, Preferent, Elite en prestatiefokmerrie en 3-voudig hengstenmoeder.

Een Holthausen munt uit door een heel fijn karakter, en Quendi is daarop geen uitzondering. Hij is braaf, wil graag leren, leert in 1x, en wil graag aan het werk. Hij is net zadelmak. Op de foto’s is hij voor de derde en vierde keer onder het zadel, hij heeft NOOIT gebokt!! Door de warmte ligt het rijden even stil maar hij wordt verder beleerd zodra het koeler is.

Vader Esse Golden Bigwig was verrichtingstopper van zijn jaar met negens op zijn lijst. Hij is zelf M1 dressuur.

Een Holthausen is zijn geld dubbel en dwars waard. Mensen die er een hebben willen er nog een.
EEN GOED KARAKTER IS NIET TE KOOP, maar zit gelukkig in al mijn pony’s. Quendi is alleen te koop voor serieuze mensen die met hem verder willen, geen handelaren.


​​​​​​