Foto’s 2020

Het was een bijzonder jaar, niet alleen door de verhuizing maar ook werden er geen veulens geboren. In en intriest zijn we door het overlijden van Nienna op 25 jarige leeftijd. Top fit was ze, ze werd geveld voor koliek, waar echt niets meer aan te doen was. Ze heeft de kliniek in Wolvega nog gehaald op wilskracht. Daar bleek dat haar dunne darm was afgekneld en haar bloedwaarden waren zo slecht, ze had al buikvliesontsteking, dat ze niet te redden was. 25 oktober is ze ingeslapen, we missen haar enorm.


Saskia en Leon en hun dochter Jinte zijn regelmatig langs geweest om de pony’s te bekijken. Ze heeft eens gestapt op Fëanor, gereden op Lanoortje en heeft als eerste op Elfje gezeten. Dat vond Elfje wel apart, maar ook leuk, Jinte vond het geweldig.

We wonen nu al een tijd in Dalfsen. Het bevalt goed, en de pony’s voelen zich erg thuis. Hieronder een greep uit foto’s vanaf eind juni.
Ivrin is teruggekomen in juni, hij is de tweede zoon van Ekkaia en Orlando, geboren in 2007. Hij herkende Fëanor en Diertje nog en zij hem ook. Fëanor en Ivrin stonden na 5 minuten te krabben, zo mooi. Hij is 10 jaar van huis geweest!
Serindë is verhuisd naar Raymond en staat bij een heel leuk vriendinnetje in de wei.
Éowyn is drachtig van Domingo en Ekkaia van Jup.

2020 is een bijzonder jaar. Na 51 jaar Elp is Stal Holthausen verhuisd naar Dalfsen. De pony’s voelen zich goed op hun nieuwe adres. Hieronder foto’s van dit jaar.