Foto’s 2015

19 april was de Hengstenshow en Holthausen Frodo deed natuurlijk mee. Ook zijn dochters ware erbij: zusjes Westerveld’s Sterre (eigenaar familie Fokkens) en Westerveld’s Lieve (nog in eigendom van Peter Vissinga), liepen de sterren van de hemel.
hengstenshow frodo1  hengstenshow frodo2  hengstenshow frodo3  hengstenshow frodo4

Westerveld’s Sterre is inmiddels vl. Kroon en met recht! Thirza Fokkens presenteerde haar heel netjes.
hengstenshow Sterre 1  hengstenshow Sterre zadel1

Westerveld’s Lieve is nu 3 jaar, en inmiddels Kroon, en liep zo mooi de baan rond alsof ze al een hele carrière heeft gehad.
hengstenshow lieve1  hengstenshow lieve4


Februari begint goed: nieuw zand in de stallen, waar de pony’s erg blij mee zijn. Rodyn en mama Éowyn zijn zichtbaar tevreden.
Ook kwam Dorien om met Lanoortje hun eerste bosrit te maken. Het was de 10de keer dat Lanoortje onder het zadel was, en de 1ste keer voor Dorien. Lanoortje gedroeg zich al een pony met jarenlange ervaring, echt waar.
a_2015-3-2-Lanoortje-Dorien_in_bos  2015-6-2_nieuw_zand_in_grote_schuur-Rodyn-Eowyn  a_2015-6-2_nieuw_zand_in_grote_schuur-Ekkaia-crop02


En op 9 februari kwam Galas weer thuis van haar trainingskamp bij Cynthia. Ze was zichtbaar blij dat ze weer thuis was en genoot van de aandacht van haar broers en vooral van grote zus Ekkaia.
2015-9-2_Galas_net_weer_thuis02